onsdag den 1. januar 2014

Forret med sucess

Hurtig og velsmagende forret

Denne forret har jeg lavet til nytårsfesten 2014.
Selskabet var på 5 personer, og forretten fungerede godt som en appetitvækker.
Basen er hvidt baguette, hvor i de midterste stykker er lavet med tunmusse, pyntet med kaviar, dild og citron. De næste stykker er skiftevis med laks, pyntet med dild og argspars. Den sidste er med spansk serranos skinke pyntet med argspars og dild.
Dette er en enkel ret som er let og lækker kan varmt anbefales!

Fremgangsmåde:
1) Skær baguetten i tynde skiver og rist dem til de er sprøde og gyldende 
2) Læg et tykt lag af tunmusse på en 1/3 del af brødene pynt med dild og citron. (Tip: lav tunmussen dagen før, så den kan få lov til at sætte sig.)
3) Læg en skive laks på en anden 1/3 af skiverne af brødet, og pynt med argspars og dild
4) Læg en skive serranos skinke på den sidste 1/3 del af brødet, og pynt med argspars og dild. 
Server dem helt med det samme, så er brødt lunt og sprødt og lækkert knasende. 

                 Velbekomme! 

2 kommentarer:

  1. mmmm det se super godt ud, skal da hvis have prøvet det selv inden længe

    SvarSlet
    Svar
    1. Kan kun varmt anbefale dem :)
      opskriften på tunmussen kan du også finde under mine indlæg :)
      God fornøjelse!

      Slet