Svinemørbrad indsvøbt i bacon!
Denne ret er rigtig hurtig og let at lave, den smager virkelig lækker og alle kan spise den!
Man rengøre mørbraden for fedt og sener, gnider den med pebermix og citronpeber. Købet bliver ikke stærkt, men dejlig krydret. Salt behøves ikke, der er nok af salt i bacon til at kødet blive krydret.

Tilbehør:
Her kogte jeg nogle kartofler, og serverede koldt smør til dem.
Her kogte jeg nogle kartofler, og serverede koldt smør til dem.
Jeg svitsede friske grønsager på en meget varm pande med olien fra mørbraden, bare så de blev varme. Jeg brugte friske grønne bønner, grønne asparges, friske champion og for at få lidt kulør og lidt væde til grønsagerne. Brugte jeg cherrytomater i røde og gule farver.
Hele rette smagte fremravende ! Den vil jeg helt sikkert lave igen og kan kun varmt anbefale till alle! :)
God fornøjelse i køkkenet, og håber I kan lide det :D
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar